Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 14-17.09.2018 przewóz rzeczy/osób + spedycja
RZESZÓW 21-24.09.2018 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 12-15.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 12-15.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 19-22.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja

 

(+48) 536-499-499

          biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 16:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Kurs Rzeszów 9-12.03.2018r.2018-04-14 08:41:08

Polecam kurs w 100%. Idealnie przygotowuje pod kątem egzaminu, ale także otwiera oczy na wiele innych spraw związanych z transportem. Niesamowita wiedza, warta zapłaconych pieniędzy. Słuchajcie uważnie Pani Violi, jedzcie ciastka na lepsze myślenie, bierzcie markery na egzamin i zdajcie jak ja za 1 razem. Pozdrawiam:)

2018-03-08 04:39:03

ZDANE!

KURS LUBLIN 26-29.01.20182018-03-05 13:19:30

Witam!!! zdałam za 1 razem!!! polecam szczerze kurs !!! Pani Viola świetnie tłumaczy, przygotowuje do egzaminu. POLECAM !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE KOAL!!! Pozdrawiam

Lublin 26styczen 2018-02-22 22:18:49

Kurs u Pani Wioli rewelacja byłam na innym wczesniej kursie słabe przygotowanie do egzaminu 0 wiedzy zdobytej a dopiero P Wiola pokazała jak te wszystkie zadania są proste na egzamin dziś odebrałam wynik za pierwszym razem pozytywny nie wybierajcie innych szkoleń odrazu zapiszcie się do koala

kurs listopad 2017 Rzeszów, egzamin 27.01.20182018-02-19 21:31:00

Dziękuję Pani Violu!! To była przyjemność uczestniczyć w kursie organizowanym przez KOAL :)). Świetna atmosfera, porządne materiały, super wykładowcy i egzamin zdany za pierwszym razem :) Polecam i jeszcze raz dziękuję! Pan Zielonka Rządzi ;D

kurs lublin2018-02-19 16:47:24

szkolenie po którym zdaje się za pierwszym razem pani Viola nie do podrobinia:)

2018-02-14 02:40:44

wszystko ok

kurs Rzeszów 8-112018-02-09 13:25:32

Szkolenie pełen profesjonalizm!!! Pani Viola osoba na odpowiednim miejscu :) zdane za 1 razem :)!

Opinia2018-01-29 18:18:14

Kurs profesjonalny,wiedza przekazana przydatna w 100% na egzaminie,materiały i pomoce niezbędne p. VIOLA I jej zaangażowanie oraz wiedza 1000%

Polecam szkolenia na Certyfikat Komp. Zaw.2018-01-26 11:53:24

Serdecznie polecam szkolenie. Profesjonalne przygotowanie i cenne wskazówki. Dziekuję

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 1
Strona była oglądana: 1426074 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij