Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 18-21.05.2018 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 23-26.02.2018 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 09-12.03.2018 przewóz rzeczy + spedycja
GORZÓW 13-16.04.2018 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 20-23.04.2018 przewóz rzeczy + spedycja

 

(+48) 536-499-499

          biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 16:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

2018-02-14 02:40:44

wszystko ok

kurs Rzeszów 8-112018-02-09 13:25:32

Szkolenie pełen profesjonalizm!!! Pani Viola osoba na odpowiednim miejscu :) zdane za 1 razem :)!

Opinia2018-01-29 18:18:14

Kurs profesjonalny,wiedza przekazana przydatna w 100% na egzaminie,materiały i pomoce niezbędne p. VIOLA I jej zaangażowanie oraz wiedza 1000%

Polecam szkolenia na Certyfikat Komp. Zaw.2018-01-26 11:53:24

Serdecznie polecam szkolenie. Profesjonalne przygotowanie i cenne wskazówki. Dziekuję

Katowice kurs listopad 20172018-01-13 11:45:54

Polecam szkolenie organizowane przez firmę KOAL świetne przygotowanie do egzaminu (zdany za 1 razem) Prowadząca szkolenie pani Viola wspaniała. Gorąco polecam !!!!!!!!!

KURS LISTOPADOWY LUBLIN2017-12-13 08:51:19

Witam . Zdałem za 1 razem i szczerze mówiąc mało uczyłem się w domu . Polecam serdecznie Kurs !!!

Lublin kurs 10-13.11.172017-12-10 22:48:29

Polecam kurs. Zdałem za pierwszym razem egzamin w Warszawie na przewóz rzeczy. Polecam. Rewelacja !!! Pozdrawiam

pozytywny 2017-12-03 14:48:54

Zdane za 1 razem , kurs w Poznaniu w Pazdzierniku , egzamin 22 Pazdziernik w Poznaniu . serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Katowice 15/18-09-20172017-11-02 14:27:15

egzamin zdany za 1 razem . Polecam szkolenia u Pani Violi. Najlepsza osoba do tego typu szkoleń.

KURS Lublin wrzesień 2017, TO2017-10-19 21:48:48

wrześniowy kurs w Lublinie, Transport Osób egzamin 7 października w W-wie dziś wynik egzaminu - POZYTYWNY za pierwszym razem :) Pani VIOLU - DZIĘKI !

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 5
Strona była oglądana: 1391192 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij