Certyfikat Kompetencji Zawodowych
Przewoźnika Drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2020

LUBLIN 06.11.2020 do  08.11.2020 (RZECZY,OSÓB)
RZESZÓW 20.11..2020 do  22.11.2020 (trzy dni)
KATOWICE 23.10.2020 do  25.10.2020 (trzy dni)
BIAŁYSTOK 06.11.2020 do   08.11.2020 (trzy dni)
KALISZ 27.11.2020 do  29.11.2020 (trzy dni)
SZCZECIN 18.12.2020 do   20.12.2020 (trzy dni)

 

(+48) 536-499-499

            

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt  8:00 - 18:00
          sob.    zamknięte
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

kurs Rzeszów 8-112018-02-09 13:25:32

Szkolenie pełen profesjonalizm!!! Pani Viola osoba na odpowiednim miejscu :) zdane za 1 razem :)!

Opinia2018-01-29 18:18:14

Kurs profesjonalny,wiedza przekazana przydatna w 100% na egzaminie,materiały i pomoce niezbędne p. VIOLA I jej zaangażowanie oraz wiedza 1000%

Polecam szkolenia na Certyfikat Komp. Zaw.2018-01-26 11:53:24

Serdecznie polecam szkolenie. Profesjonalne przygotowanie i cenne wskazówki. Dziekuję

Katowice kurs listopad 20172018-01-13 11:45:54

Polecam szkolenie organizowane przez firmę KOAL świetne przygotowanie do egzaminu (zdany za 1 razem) Prowadząca szkolenie pani Viola wspaniała. Gorąco polecam !!!!!!!!!

KURS LISTOPADOWY LUBLIN2017-12-13 08:51:19

Witam . Zdałem za 1 razem i szczerze mówiąc mało uczyłem się w domu . Polecam serdecznie Kurs !!!

Lublin kurs 10-13.11.172017-12-10 22:48:29

Polecam kurs. Zdałem za pierwszym razem egzamin w Warszawie na przewóz rzeczy. Polecam. Rewelacja !!! Pozdrawiam

pozytywny 2017-12-03 14:48:54

Zdane za 1 razem , kurs w Poznaniu w Pazdzierniku , egzamin 22 Pazdziernik w Poznaniu . serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Katowice 15/18-09-20172017-11-02 14:27:15

egzamin zdany za 1 razem . Polecam szkolenia u Pani Violi. Najlepsza osoba do tego typu szkoleń.

KURS Lublin wrzesień 2017, TO2017-10-19 21:48:48

wrześniowy kurs w Lublinie, Transport Osób egzamin 7 października w W-wie dziś wynik egzaminu - POZYTYWNY za pierwszym razem :) Pani VIOLU - DZIĘKI !

Katowice kurs 15.09.2017-10-19 19:49:25

Dzisiaj otrzymałem certyfikat zdane za pierwszym razem gorace podziekowania dla Pani Violi

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 3
Strona była oglądana: 1713595 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij