Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 11.10.2019 do  14.10.2019 (cztery dni)
KATOWICE 27.09.2019 do  30.09.2019 (cztery dni)
RZESZÓW 08.11.2019 do  11.11.2019 (cztery dni)
KALISZ 23.08.2019 do  25.08.2019 (trzy dni)
KIELCE 22.11.2019 do  25.11.2019 (cztery dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   09.12.2019 (cztery dni)

 

(+48) 536-499-499

(+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

kolejny sukces2011-03-08 18:47:03

Tak wszyscy słodzą tej pani Violi, że pomyśleć by można, iż sama rodzina pisze te opinie. Ja jednak do rodziny nie należę i byłbym nieuczciwy, gdybym sam nie dorzucił kostki cukru do opini. A zatem uważam poziom kursu na wysoki, ilość pomocy dydaktycznych wystarczająca, no a zaangażowanie Pani Violetty zdumiewające. Na początku kursu wszystko wydaje się czarną magią,lecz po chwili następuje jasność i wszystko staje się zrozumiałe SZCZERZE POLECAM FIRMĘ.

Polecam-pełen profesjonalizm2011-03-08 18:42:25

Wielki POZYTYW dla prowadzącej, jej profesjonalnego i konkretnego podejścia do zagadnień. Przedstawione tematy konkretnie są celowane w wymagania na egzaminie na Certyfikat. Zadania wytłumaczone w najprostszy, bardzo jasny sposób. Pani Violetta w pełni zaangażowana w przebieg zajęć, świetnie przygotowana merytorycznie oraz udostępnia całą swoją wiedzę WARTO!!!!

Super Kurs2011-03-08 18:38:30

Moim zdaniem kurs prowadzony przez Pania Violette jest pierwsza klasa... wszystko potrzebne do zdania egzaminu (i nie tylko - wiedza rowniez ponad program)wylozone jak na "tacy", jasno i klarownie. Bardzo polecam i pozdrawiam.

POLECAM!!!2011-03-08 18:37:46

Uważam, że naprawdę warto uczestniczyć w tym kursie gdyż nie wyobrażam sobie przyswajać tych wszystkich informacji samej. Moim zdaniem to jest jedyny sposób do przygotowania się do egzaminu jeśli ma się na celu go zdać... Pani Viola Jankowska, która prowadziła kurs ma wszystkie informacje "w małym palcu" i służy pomocą w każdej chwili nigdy nikomu nie odmówiła pomocnej dłoni firma godna polecenia i zaufania.

Super kurs2011-03-08 18:36:09

Witam 26.11.2010 Ja zdecydowałem się na kurs ze względu na wypowiedzi zawarte w księdze gości. Jestem z okolicy Olsztyna a kurs odbyłem w Rzeszowie odległość wyniosła 500 km. Mimo takiej odległości jestem zadowolony z systemu nauczania, które bardzo ułatwiają rozwiązywanie zadań. Wszelkie pisaki (długopis, mazak itp.) zeszyty teczki zapewnione JAK również zdanie egzaminu po tym szkoleniu.

Rewelka2011-03-08 18:34:46

Kurs przeprowadzony wzorowo. Trudne zagadnienia i zadania przekazane zostały w prosty sposób. Polecam !! 3 dni po kursie byłem na egzaminie i zdałem za 1-wszym razem. Moim zdaniem kurs prowadzony przez panią Violette jest najlepszym kursem w Polsce. pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!!!!

Obcokrajowca poleca!2011-03-08 18:33:53

Jestem już po ekzaminie z pozytywnym wynikiem.Dla mnie język polski jest językiem obcym,ale kurs jest prowadzony w sposób bardzo interesujący,zrozumiały i jasny dla każdego.Szczególnie pomocne jest rozwiązywanie zadań problemowych.Kurs WART KAŻDYCH PIENIĘDZY!!!!

Super kurs2011-03-08 18:32:46

Po kursie prowadzonym przez Panią Wiolettę egzamin okazał się banalnie łatwy. Polecam wszystkim!!!

Profesjonalka2011-03-08 18:31:59

Bardzo profesjonalnie prowadzony kurs przez p. Violettę. Ciepła wręcz rodzinna atmosfera na kursie. Przekaz wiedzy prowadzony w niekonwencjonalny sposób, a tak skuteczny ,że egzamin nie stanowi żadnych trudności w zdobyciu certyfikatu. Nabyta wiedza na pewno zostanie wykorzystana w praktyce. Polecam wszystkim odbycie kursu w firmie KOAL. Pzd

MEGA POZYTYW2011-03-08 18:31:19

Pani Violetta jest po prostu najlepsza w tym co robi. Zapewnia wszystkie potrzebne materiały do nauki i potrafi je przyswoić. Zdecydowanie polecam ten kurs w tej firmie. Marcin

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 2
Strona była oglądana: 1598191 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij