Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 14-17.09.2018 przewóz rzeczy/osób + spedycja
RZESZÓW 21-24.09.2018 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 12-15.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 12-15.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 19-22.10.2018 przewóz rzeczy + spedycja

 

(+48) 536-499-499

          biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 16:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

POLECAM - NAPRAWDĘ WARTO2011-03-08 18:50:02

Wszystkim zainteresowanym mogę z czystym sumieniem polecić kurs prowadzony przez Panią Violletę. Pełen profesjonalizm, wszystkie niezbędne materiały do nauki, oraz przede wszystkim bardzo dobra atmosfera. POLECAM :)

:)2011-03-08 18:49:26

Gorąco polecam!

Polecam2011-03-08 18:48:50

Najbardziej spodobał mi się sposób prowadzenia zajęć, sposób dotarcia do każdego z nas z osobna. Pani Viola rewelacyjna osoba, bardzo komunikatywna. Kurs u Pani Violi, już teraz mogę to powiedzieć, gwarantuje zdanie egzaminu!!!!! Pozdrawiam Panią Pani Violu, oby tak dalej, wszystkiego najlepszego.

100 % Skuteczność2011-03-08 18:48:09

Polecam każdemu zainteresowanemu. Pani Violetta tłumaczy wszystko jasno i zrozumiale , już po zakończeniu kursu P.Wioletta dzwoni , przypomina o nauce. Naprawdę warto Polecam Raz jeszcze Kurs KOAL the best ...

OCENA KURSU2011-03-08 18:47:35

Witam. Miałem przyjemność uczestniczenia w kursie u Pani Violetty i z całą pewnościa polecam wszystkim zainteresowanym zdobycia certyfikatu. Pani Violetta prowadzi szkolenia bardzo zrozumiale i z zaangażowaniem,jest osobą kompetentną i zawsze w razie jakichkolwiek nie jasności służy pomocą. POLECAM INNYM

kolejny sukces2011-03-08 18:47:03

Tak wszyscy słodzą tej pani Violi, że pomyśleć by można, iż sama rodzina pisze te opinie. Ja jednak do rodziny nie należę i byłbym nieuczciwy, gdybym sam nie dorzucił kostki cukru do opini. A zatem uważam poziom kursu na wysoki, ilość pomocy dydaktycznych wystarczająca, no a zaangażowanie Pani Violetty zdumiewające. Na początku kursu wszystko wydaje się czarną magią,lecz po chwili następuje jasność i wszystko staje się zrozumiałe SZCZERZE POLECAM FIRMĘ.

Polecam-pełen profesjonalizm2011-03-08 18:42:25

Wielki POZYTYW dla prowadzącej, jej profesjonalnego i konkretnego podejścia do zagadnień. Przedstawione tematy konkretnie są celowane w wymagania na egzaminie na Certyfikat. Zadania wytłumaczone w najprostszy, bardzo jasny sposób. Pani Violetta w pełni zaangażowana w przebieg zajęć, świetnie przygotowana merytorycznie oraz udostępnia całą swoją wiedzę WARTO!!!!

Super Kurs2011-03-08 18:38:30

Moim zdaniem kurs prowadzony przez Pania Violette jest pierwsza klasa... wszystko potrzebne do zdania egzaminu (i nie tylko - wiedza rowniez ponad program)wylozone jak na "tacy", jasno i klarownie. Bardzo polecam i pozdrawiam.

POLECAM!!!2011-03-08 18:37:46

Uważam, że naprawdę warto uczestniczyć w tym kursie gdyż nie wyobrażam sobie przyswajać tych wszystkich informacji samej. Moim zdaniem to jest jedyny sposób do przygotowania się do egzaminu jeśli ma się na celu go zdać... Pani Viola Jankowska, która prowadziła kurs ma wszystkie informacje "w małym palcu" i służy pomocą w każdej chwili nigdy nikomu nie odmówiła pomocnej dłoni firma godna polecenia i zaufania.

Super kurs2011-03-08 18:36:09

Witam 26.11.2010 Ja zdecydowałem się na kurs ze względu na wypowiedzi zawarte w księdze gości. Jestem z okolicy Olsztyna a kurs odbyłem w Rzeszowie odległość wyniosła 500 km. Mimo takiej odległości jestem zadowolony z systemu nauczania, które bardzo ułatwiają rozwiązywanie zadań. Wszelkie pisaki (długopis, mazak itp.) zeszyty teczki zapewnione JAK również zdanie egzaminu po tym szkoleniu.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 3
Strona była oglądana: 1426106 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij