Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 10-13.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 24-27.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 08-11.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 15-18.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 16:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

warto2011-03-08 18:52:24

Co tu dużo muwić zdalem za pierwszym razem.POLECAM

2011-03-08 18:51:37

Polecam w moim przypadku udało sie za pierwszym razem zdac pani Wiola tak was nauczy rozwiązywania zadań w najprostrzy sposób że każdy zrozumie i rozwiąże bez problemu na egzaminie naprawde warto!!!

Polecam!!2011-03-08 18:51:08

Jestem już po zdanym egzaminie i powiem szczerze, że bez fachowej pomocy pani Violetty było by bardzo ciężko jeśli wręcz niemożliwie pozytywnie przez to przejść. Kompleksowa pomoc, profesjonalnie prowadzone zajęcia, bardzo dobry dostęp do materiałów dydaktycznych i przede wszystkim sama osoba prowadzącej sprawiły, iz jestem w 100% usatswakcjonowany

POLECAM - NAPRAWDĘ WARTO2011-03-08 18:50:02

Wszystkim zainteresowanym mogę z czystym sumieniem polecić kurs prowadzony przez Panią Violletę. Pełen profesjonalizm, wszystkie niezbędne materiały do nauki, oraz przede wszystkim bardzo dobra atmosfera. POLECAM :)

:)2011-03-08 18:49:26

Gorąco polecam!

Polecam2011-03-08 18:48:50

Najbardziej spodobał mi się sposób prowadzenia zajęć, sposób dotarcia do każdego z nas z osobna. Pani Viola rewelacyjna osoba, bardzo komunikatywna. Kurs u Pani Violi, już teraz mogę to powiedzieć, gwarantuje zdanie egzaminu!!!!! Pozdrawiam Panią Pani Violu, oby tak dalej, wszystkiego najlepszego.

100 % Skuteczność2011-03-08 18:48:09

Polecam każdemu zainteresowanemu. Pani Violetta tłumaczy wszystko jasno i zrozumiale , już po zakończeniu kursu P.Wioletta dzwoni , przypomina o nauce. Naprawdę warto Polecam Raz jeszcze Kurs KOAL the best ...

OCENA KURSU2011-03-08 18:47:35

Witam. Miałem przyjemność uczestniczenia w kursie u Pani Violetty i z całą pewnościa polecam wszystkim zainteresowanym zdobycia certyfikatu. Pani Violetta prowadzi szkolenia bardzo zrozumiale i z zaangażowaniem,jest osobą kompetentną i zawsze w razie jakichkolwiek nie jasności służy pomocą. POLECAM INNYM

kolejny sukces2011-03-08 18:47:03

Tak wszyscy słodzą tej pani Violi, że pomyśleć by można, iż sama rodzina pisze te opinie. Ja jednak do rodziny nie należę i byłbym nieuczciwy, gdybym sam nie dorzucił kostki cukru do opini. A zatem uważam poziom kursu na wysoki, ilość pomocy dydaktycznych wystarczająca, no a zaangażowanie Pani Violetty zdumiewające. Na początku kursu wszystko wydaje się czarną magią,lecz po chwili następuje jasność i wszystko staje się zrozumiałe SZCZERZE POLECAM FIRMĘ.

Polecam-pełen profesjonalizm2011-03-08 18:42:25

Wielki POZYTYW dla prowadzącej, jej profesjonalnego i konkretnego podejścia do zagadnień. Przedstawione tematy konkretnie są celowane w wymagania na egzaminie na Certyfikat. Zadania wytłumaczone w najprostszy, bardzo jasny sposób. Pani Violetta w pełni zaangażowana w przebieg zajęć, świetnie przygotowana merytorycznie oraz udostępnia całą swoją wiedzę WARTO!!!!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 14
Strona była oglądana: 1276742 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij