Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 26-29.01.2018 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 23-26.02.2018 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 08-11.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 15-18.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 09-12.02.2018 przewóz rzeczy + spedycja

 

(+48) 536-499-499

          (+48) 797-833-223

biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 16:00
sob. 9:00 - 14:00
 

 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

dokładnie to co powinno sie wiedzieć2011-04-14 13:43:24

Zdawałem międzynarodowy przewóz osób i rzeczy. egzaminy zaliczone za pierwszym podejściem, dzięki szkoleniu u Pani Violi. Sposób szkolenia zapewnia poznanie zakresu materiału ściśle dobranego pod pytania jakie można dostać na egzaminiena egzaminie. Samemu opanowanie całego wymaganego zakresu zajeło by mi rok:) Zadania są przerabiane w znakomity, przystępny sposób(ja miałem na egzaminach dokładnie takie zadania jak na kursie). Gorąco polecam firmę KOAL oraz Panią Violę która jest przesympatyczna.

NAPRAWDĘ POLECAM2011-04-14 13:22:07

Naprawde polecam!!! zdalam za pierwszym razem. Kurs prowadzony w przystepnym jezyku, dzieki czemu wyniosłam z niego naprawde duzo wiedzy ;-) Zachęcam wszystkich którzy sie zastanawiaja!!! Podziękowania dla Pani Violi za solidne przygotowanie!!!

2011-04-01 14:45:26

Kochani, jestem "tradycyjną kura domową", której zamarzyła się działalność transportowa. Firma- założona, samochód- kupiony, umowy- podpisane. I nagle okazuje się, że muszę mieć certyfikat. Dzwoniłam do rożnych firm organizujących szkolenia i TYLKO Pani Viola wytłumaczyła mi co to jest, dlaczego muszę go mieć i jak go zdobyć(wielki szacuneczek!!!). Zapisałam się i zdałam za PIERWSZYM razem egzamin na krajowy i międzynarodowy transport osób. Zakres wiedzy jest ogromny ale sposób przekazania jej na tym kursie na długo nie jednemu zostaje w głowie. Polecam WSZYSTKIM! Nie marnujcie telefonów na inne firmy! Z KOAL - zdacie!!! A tak na marginesie to taniec Pani Violi nie jednemu uratował kuperek. Pozdrawiam

POLECAM!! 2011-03-30 10:00:03

Polecam wszystkim przygotowanie sie do egzaminu przez firme Koal. Prosto - przejrzyście i egzamin na pewno zdany za 1 razem tak jak ja;)

100% !! Najlepsza firma!! POLECAM2011-03-28 20:58:23

Musiałem zdobyć ten certyfikat, znajoma polecila mi tą firme to był strzał w dziesiątke. Pani Viola urodziła się po prostu w celu przygotowywania do Egzaminów, bardzo dobre podejście i zdecydowanie najlepszy sposób nauki. Zdałem za pierwszym razem mimo że dostałem zadanie "za kare", Nie poddawać się, słuchać Pani Violi, a pozniej ćwiczyć w domu, napewno zdacie. POWODZENIA :), NA SZCZĘŚCIE JA MAM JUŻ TO ZA SOBĄ. pzdr

Gorąco Polecam ! 2011-03-26 11:57:13

Witam . Na początku napiszę , że egzamin zaliczony :) Druga sprawa to taka że miałem do wyboru dwa kursy w KOAL i w Oświata Katowice . Już byłem zapisany na ten drugi , ale w tym samym dniu kiedy startował kurs z KOAL w Katowicach , zadzwoniłem i udało mi się załapać na miejsce rezerwowe i to był strzał w 10 ! Kurs szybki , intensywny i skuteczny ! 4 dni i wszystko w jednym paluszku ;) i to tym najmniejszym :P W drugiej szkole , spotkania odbywały się tylko w sobotę i niedzielę przez 3 tygodnie ! Czyli tak na prawdę prawie miesiąc wyjęty z życia , bo od rana do wieczora na kursie ! KOAL = 4 dni Oświata = Miesiąc Chyba nie muszę pisać kto posiada wiedzę i chcę ją przekazywać i umie to robić ! Pozdrawiam Michał Turek.

2011-03-15 12:47:18

Kurs prowadzony profesjonalnie. Zagadnienia tłumaczone obrazowo , co ułatwiało zapamiętywanie treści. Wszystkie potrzebne materiały zostały dostarczone. Egzamin zdałam za pierwszym razem :)Polecam.

POLECAM! DOBRA JAKOŚĆ NAUCZANIA!2011-03-14 21:10:37

Wybrałam ten kurs, ponieważ zależało mi na czasie. I jestem całkowicie zadowolona. Egzamin zdany za 1 razem. Sposób prowadzenia kursu się bardzo podobał ponieważ był wykładany przystępnym językiem, za co niezmiernie dzięki p. Violi:) Materiału jest dosyć sporo, i po przerobieniu całości egzamin (test) można bez problemu zdać. Polecam na przyszłość ten kurs, naprawdę przynosi efekty.

Firma godna polecenia.2011-03-09 20:25:23

W 2003 roku zdawałem poraz pierwszy egzamin na certyfikat kurs prowadził ZDZ wynik egzaminu negatywny.Byłem zniechęcony dalszymi próbami.W lutym 2011 mój prezes kazał mi poszukac ośrodka który prowadzi kursy i się zapisac .Poczytałem opinie w internecie i natrafiłem na firme KOAL . Zapisałem sie na kurs ,podszedłem do egzaminu i wynik pozytywny. Jestem pełen podziwu dla pani Violi za posiadana wiedzę i sposób jej przekazania kursantom.Więcej takich ośrodków a egzaminy byłyby naprawde łatwiejsze.Gorąco polecam !!!!!

Wielki pozytyw! WARTO2011-03-08 19:10:39

Jestem świeżo po otrzymaniu wyniku z egzaminu :) Bardzo się cieszę że udało mi się to zaliczyć za pierwszym razem, ale to wszystko zasługa Pani Violi bo na prawdę przekazała nam wiedzę w sposób przyswajalny i bardzo zrozumiały. Gdyby nie fajne wykłady i kupa materiałów, które przekazała mi P. Violetta nie było by tak wesoło. Pozdrawiam panią violettę i życzę dalszej koncentracji wokół kursantów tak jak do tej pory POLECAM WSZYSTKIM!!!!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 4
Strona była oglądana: 1359306 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij