Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 10-13.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 24-27.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 08-11.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 15-18.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 16:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

100% !! Najlepsza firma!! POLECAM2011-03-28 20:58:23

Musiałem zdobyć ten certyfikat, znajoma polecila mi tą firme to był strzał w dziesiątke. Pani Viola urodziła się po prostu w celu przygotowywania do Egzaminów, bardzo dobre podejście i zdecydowanie najlepszy sposób nauki. Zdałem za pierwszym razem mimo że dostałem zadanie "za kare", Nie poddawać się, słuchać Pani Violi, a pozniej ćwiczyć w domu, napewno zdacie. POWODZENIA :), NA SZCZĘŚCIE JA MAM JUŻ TO ZA SOBĄ. pzdr

Gorąco Polecam ! 2011-03-26 11:57:13

Witam . Na początku napiszę , że egzamin zaliczony :) Druga sprawa to taka że miałem do wyboru dwa kursy w KOAL i w Oświata Katowice . Już byłem zapisany na ten drugi , ale w tym samym dniu kiedy startował kurs z KOAL w Katowicach , zadzwoniłem i udało mi się załapać na miejsce rezerwowe i to był strzał w 10 ! Kurs szybki , intensywny i skuteczny ! 4 dni i wszystko w jednym paluszku ;) i to tym najmniejszym :P W drugiej szkole , spotkania odbywały się tylko w sobotę i niedzielę przez 3 tygodnie ! Czyli tak na prawdę prawie miesiąc wyjęty z życia , bo od rana do wieczora na kursie ! KOAL = 4 dni Oświata = Miesiąc Chyba nie muszę pisać kto posiada wiedzę i chcę ją przekazywać i umie to robić ! Pozdrawiam Michał Turek.

2011-03-15 12:47:18

Kurs prowadzony profesjonalnie. Zagadnienia tłumaczone obrazowo , co ułatwiało zapamiętywanie treści. Wszystkie potrzebne materiały zostały dostarczone. Egzamin zdałam za pierwszym razem :)Polecam.

POLECAM! DOBRA JAKOŚĆ NAUCZANIA!2011-03-14 21:10:37

Wybrałam ten kurs, ponieważ zależało mi na czasie. I jestem całkowicie zadowolona. Egzamin zdany za 1 razem. Sposób prowadzenia kursu się bardzo podobał ponieważ był wykładany przystępnym językiem, za co niezmiernie dzięki p. Violi:) Materiału jest dosyć sporo, i po przerobieniu całości egzamin (test) można bez problemu zdać. Polecam na przyszłość ten kurs, naprawdę przynosi efekty.

Firma godna polecenia.2011-03-09 20:25:23

W 2003 roku zdawałem poraz pierwszy egzamin na certyfikat kurs prowadził ZDZ wynik egzaminu negatywny.Byłem zniechęcony dalszymi próbami.W lutym 2011 mój prezes kazał mi poszukac ośrodka który prowadzi kursy i się zapisac .Poczytałem opinie w internecie i natrafiłem na firme KOAL . Zapisałem sie na kurs ,podszedłem do egzaminu i wynik pozytywny. Jestem pełen podziwu dla pani Violi za posiadana wiedzę i sposób jej przekazania kursantom.Więcej takich ośrodków a egzaminy byłyby naprawde łatwiejsze.Gorąco polecam !!!!!

Wielki pozytyw! WARTO2011-03-08 19:10:39

Jestem świeżo po otrzymaniu wyniku z egzaminu :) Bardzo się cieszę że udało mi się to zaliczyć za pierwszym razem, ale to wszystko zasługa Pani Violi bo na prawdę przekazała nam wiedzę w sposób przyswajalny i bardzo zrozumiały. Gdyby nie fajne wykłady i kupa materiałów, które przekazała mi P. Violetta nie było by tak wesoło. Pozdrawiam panią violettę i życzę dalszej koncentracji wokół kursantów tak jak do tej pory POLECAM WSZYSTKIM!!!!

2011-03-08 19:04:18

Najlepszą rekomendacją dla firmy Koal jest wynik pozytywny na egzaminie uzyskany za pierwszym razem. I tak się stało w moim przypadku. A trzeba przyznać, że materiał wymagany do egzaminu jest bardzo szeroki. Metoda stosowana na kursie pozwala na gruntowne przygotowanie się do egzaminu. System rozwiązywania zadań problemowych jest rewelacyjny nigdzie na żadnym kursie nie było tak konkretnie jak w firmie Koal!!!

POLECAM2011-03-08 19:02:51

Napawde warto sie zapisac na ten kurs polecam zwlaszcza tym co nigdy nie mieli stycznosci wczesniej z transportem,materialy zapewnione do nauki.Polecam!!!

SZCZERZE POLECAM2011-03-08 19:02:15

Właśnie dziś odebrałem od listonosza Certyfikat,i jestem bardzo zadowolony, że skorzystałem z kursu prowadzonego przez panią Violette, jest to odpowiednia osoba na tym stanowisku. Szczerze polecam każdemu ubiegającemu się o takie kwalifikacje ,gdyż z kursu można wynieść bardzo dużo wiedzy.Pozdrawiam.

Naprawde warto 2011-03-08 19:01:40

Bardzo jestem zadowolona z kursu :)Mysle,ze tak przekazywana wiedza przez Pania Violette napewno sie bardzo przyda na egzaminie i w zyciu. Teraz zabieram sie za nauke puki pisaki, rysunki i tance mam nadzal w glowie a dzidzius siedzi grzecznie w brzuszku :)

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 14
Strona była oglądana: 1276732 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij