Certyfikat Kompetencji Zawodowych
Przewoźnika Drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2020

LUBLIN 13.03.2020 do  15.03.2020 (trzy dni)
KATOWICE 28.02.2020 do  01.03.2020 (trzy dni)
RZESZÓW 03.07.2020 do  05.07.2020 (trzy dni)
BIAŁYSTOK 22.05.2020 do   24.05.2020 (trzy dni)
OLSZTYN 19.06.2020 do  21.06.2020 (trzy dni)
KALISZ 06.03.2020 do   08.03.2020 (trzy dni)

 

(+48) 536-499-499

            

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 9:00 - 17:00
          sob. nieczynne
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Kurs Lublin2019-07-10 13:06:45

Bardzo dziękuję Pani Violi bez niej nigdy by mi się to nie udało;) super kurs, maksimum wiedzy w krótkim czasie. Że szkołą Koal każdy zda! Pani Viola w najlepszy sposób przekazuje wielką wiedzę która posiada;) szczerze polecam kurs w Koalu!!! Dziękuję i pozdrawiam

Kurs Rzeszów 9-12.03.2018r.2018-04-14 08:41:08

Polecam kurs w 100%. Idealnie przygotowuje pod kątem egzaminu, ale także otwiera oczy na wiele innych spraw związanych z transportem. Niesamowita wiedza, warta zapłaconych pieniędzy. Słuchajcie uważnie Pani Violi, jedzcie ciastka na lepsze myślenie, bierzcie markery na egzamin i zdajcie jak ja za 1 razem. Pozdrawiam:)

2018-03-08 04:39:03

ZDANE!

KURS LUBLIN 26-29.01.20182018-03-05 13:19:30

Witam!!! zdałam za 1 razem!!! polecam szczerze kurs !!! Pani Viola świetnie tłumaczy, przygotowuje do egzaminu. POLECAM !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE KOAL!!! Pozdrawiam

Lublin 26styczen 2018-02-22 22:18:49

Kurs u Pani Wioli rewelacja byłam na innym wczesniej kursie słabe przygotowanie do egzaminu 0 wiedzy zdobytej a dopiero P Wiola pokazała jak te wszystkie zadania są proste na egzamin dziś odebrałam wynik za pierwszym razem pozytywny nie wybierajcie innych szkoleń odrazu zapiszcie się do koala

kurs listopad 2017 Rzeszów, egzamin 27.01.20182018-02-19 21:31:00

Dziękuję Pani Violu!! To była przyjemność uczestniczyć w kursie organizowanym przez KOAL :)). Świetna atmosfera, porządne materiały, super wykładowcy i egzamin zdany za pierwszym razem :) Polecam i jeszcze raz dziękuję! Pan Zielonka Rządzi ;D

kurs lublin2018-02-19 16:47:24

szkolenie po którym zdaje się za pierwszym razem pani Viola nie do podrobinia:)

2018-02-14 02:40:44

wszystko ok

kurs Rzeszów 8-112018-02-09 13:25:32

Szkolenie pełen profesjonalizm!!! Pani Viola osoba na odpowiednim miejscu :) zdane za 1 razem :)!

Opinia2018-01-29 18:18:14

Kurs profesjonalny,wiedza przekazana przydatna w 100% na egzaminie,materiały i pomoce niezbędne p. VIOLA I jej zaangażowanie oraz wiedza 1000%

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 4
Strona była oglądana: 1663132 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij