Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 24.01.2020 do  27.01.2020 (trzy dni)
KATOWICE 14.02.2020 do  16.02.2020 (trzy dni)
RZESZÓW 21.02.2020 do  23.02.2020 (trzy dni)
KALISZ 13.12.2019 do   15.12.2019 (trzy dni)
KIELCE 21.02.2020 do  23.02.2020 (trzy dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   08.12.2019 (trzy dni)

 

(+48) 536-499-499

          (+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

POLECAM2012-04-24 22:14:17

Jestem z kursu dadowolony. Zdłem za pierwszym razem !!! :) Pozdrowienia dla Pani Violi. POLECAM W 100%

KONKRETNIE PRZEKAZANA WIEDZA2012-04-24 21:24:29

Jeżeli zależy CI na uzyskaniu konkretnej wiedzy. Przekazanej w prosty obrazowy sposób to nie zastanawiaj się, bo to dobra firma posiadająca wartościowego wykładowcę Panią Violettę. Ja nie miałem do czynienia z transportem powyżej 3,5 tony, ze spółkami, z księgowością, a jednak egzamin zdałem.

POLECAM !!! 2012-04-24 13:58:50

Warto zapisać sie na kurs kompetencji zawodowej organizowanej przez firme KOAL! Dlaczego? Powodów jest kilka. Prowadząca wykład Pani Wiola świetnie przygotowana do swojej roli. Kurs nie był nudny! Prowadzony w sposób jasny i zrozumiały dla wszystkich uczestników !!! Naprawde człowiek z uśmiechem i chęcią czekał na kolejny dzień szkolenia :). Było dużo ćwiczeń !!! Pani Wiola nie podarowała nikomu !!! Jak ktoś nie zrozumiał tłumaczyła ... na klockach :) POLECAM !!! Ja jestem bardzo zadowolona :)

opinia2012-04-24 13:54:48

Egzamin zdany, kurs w mojej opinii dobrze przygotowuje do spotkania z komisją egzaminacyjną ITS - a to jest najważniejsze. Dobrze zorganizowane skomasowane zajęcia pozwalają na dobre zorientowanie się w zakresie obowiązującego na egzamin materiału. Jednym słowem pełny profesjonalizm.

Profesjonalnie2012-02-29 13:31:41

Kurs w KOAL to bardzo dobry wybór. Jest profesjonalnie, przyjaźnie i rzeczowo. Do tego trochę czasu na uporządkowanie wiedzy i egzamin zdany! Gorąco Polecam i Pozdrawiam!

POLECAM!!!!!!!!2012-01-03 19:15:55

Kurs prowadzony przez KOAL prowadzony jest w sposób w pełni profesjonalny i swoją treścią zawiera wszelkie elementy potrzebne do opanowania dość sporej ilości materiału. Ponadto sposób przekazu przez wykładowcę jest tak subtelny i oczywisty , że każdy jest w stanie opanować wszselkie zagadnienia. Dodatkowo firma KOAL opiekuje się swymi uczniami aż do skutku pomagając im przebrnąć również przez wszelkie procedury administracyjno-zgłoszeniowe. SZCZERZE POLECAM!

Szybko i na temat2011-12-07 08:35:28

Uważam że firma KOAL jest godna polecenia. Przygotowuje szybko, zwięźle i na temat... praktycznie 100/100 zdawalność o ile człowiek sam jeszcze włoży swój wkład...

POZYTYW2011-12-06 10:57:32

POZYTYWNY Wynik z egz.- pozytywny. Kurs w firmie Koal to sama przyjemność a sposób prowadzenia zajęć zasługuję na duży pozytyw.Z czystym sumieniem polecam.Ukłony i podziękowania w stronę Pani Violi. Pozdrawiam serdecznie. Patryk

Gorąco polecam2011-11-30 22:07:04

Witam. Dziekuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu - zdany za pierwszym razem (zresztą więcej możliwości nie było). Na pewno polecam współpracę - Pani Violu dziękuję raz jeszcze poświęcony czas. Polecam!!!

Nie moglam trafic lepiej2011-11-29 17:58:07

Dzieki pani Violi zdalam za pierwszym razem. wczesniej nie mialam pojecia o transporcie ale kurs nie tylko pomogl mi uzyskac certyfikat ale tez wiedze. kurs jest tak prowadzony aby kazdy zrozumial o co chodzi. A pani Viola-wspaniala kobieta. jesli kurs to tylko w koalu. ja nie zaluje!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 1
Strona była oglądana: 1633325 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij