Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 11.10.2019 do  14.10.2019 (cztery dni)
KATOWICE 27.09.2019 do  30.09.2019 (cztery dni)
RZESZÓW 08.11.2019 do  11.11.2019 (cztery dni)
KALISZ 23.08.2019 do  25.08.2019 (trzy dni)
KIELCE 22.11.2019 do  25.11.2019 (cztery dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   09.12.2019 (cztery dni)

 

(+48) 536-499-499

(+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

KURS MARZENIE2012-05-07 15:54:11

Witam. Wybrałem ten kurs przez przypadek, kiedy to po pierwszym podejściu do egzaminu, którego nie zaliczyłem, szef powiedział "musisz zdać". Chciałem pójść raz jeszcze do tej samej firmy w której się przygotowywałem za pierwszym razem ale nie zrobiłem tego. I całe szczęście. Dodam, że z transportem mam mało do czynienia. Trafiłem do Firmy KOAL w "ręce" Pani Violi. Kurs był prowadzony w Poznaniu od 30 marca do 2 kwietnia. Metoda stosowana przez Panią prowadzącą (przy minimum wkładu własnego)jest tak szokująco prosta a zarazem tak skuteczna, że nie miałem żadnego problemu ze zdaniem egzaminu. Jeśli ktoś ma zamiar się przygotować do egzaminu, to tylko w tej firmie. PANI VIOLU. DZIĘKUJE BARDZO!!!!

POLECAM2012-04-24 22:14:17

Jestem z kursu dadowolony. Zdłem za pierwszym razem !!! :) Pozdrowienia dla Pani Violi. POLECAM W 100%

KONKRETNIE PRZEKAZANA WIEDZA2012-04-24 21:24:29

Jeżeli zależy CI na uzyskaniu konkretnej wiedzy. Przekazanej w prosty obrazowy sposób to nie zastanawiaj się, bo to dobra firma posiadająca wartościowego wykładowcę Panią Violettę. Ja nie miałem do czynienia z transportem powyżej 3,5 tony, ze spółkami, z księgowością, a jednak egzamin zdałem.

POLECAM !!! 2012-04-24 13:58:50

Warto zapisać sie na kurs kompetencji zawodowej organizowanej przez firme KOAL! Dlaczego? Powodów jest kilka. Prowadząca wykład Pani Wiola świetnie przygotowana do swojej roli. Kurs nie był nudny! Prowadzony w sposób jasny i zrozumiały dla wszystkich uczestników !!! Naprawde człowiek z uśmiechem i chęcią czekał na kolejny dzień szkolenia :). Było dużo ćwiczeń !!! Pani Wiola nie podarowała nikomu !!! Jak ktoś nie zrozumiał tłumaczyła ... na klockach :) POLECAM !!! Ja jestem bardzo zadowolona :)

opinia2012-04-24 13:54:48

Egzamin zdany, kurs w mojej opinii dobrze przygotowuje do spotkania z komisją egzaminacyjną ITS - a to jest najważniejsze. Dobrze zorganizowane skomasowane zajęcia pozwalają na dobre zorientowanie się w zakresie obowiązującego na egzamin materiału. Jednym słowem pełny profesjonalizm.

Profesjonalnie2012-02-29 13:31:41

Kurs w KOAL to bardzo dobry wybór. Jest profesjonalnie, przyjaźnie i rzeczowo. Do tego trochę czasu na uporządkowanie wiedzy i egzamin zdany! Gorąco Polecam i Pozdrawiam!

POLECAM!!!!!!!!2012-01-03 19:15:55

Kurs prowadzony przez KOAL prowadzony jest w sposób w pełni profesjonalny i swoją treścią zawiera wszelkie elementy potrzebne do opanowania dość sporej ilości materiału. Ponadto sposób przekazu przez wykładowcę jest tak subtelny i oczywisty , że każdy jest w stanie opanować wszselkie zagadnienia. Dodatkowo firma KOAL opiekuje się swymi uczniami aż do skutku pomagając im przebrnąć również przez wszelkie procedury administracyjno-zgłoszeniowe. SZCZERZE POLECAM!

Szybko i na temat2011-12-07 08:35:28

Uważam że firma KOAL jest godna polecenia. Przygotowuje szybko, zwięźle i na temat... praktycznie 100/100 zdawalność o ile człowiek sam jeszcze włoży swój wkład...

POZYTYW2011-12-06 10:57:32

POZYTYWNY Wynik z egz.- pozytywny. Kurs w firmie Koal to sama przyjemność a sposób prowadzenia zajęć zasługuję na duży pozytyw.Z czystym sumieniem polecam.Ukłony i podziękowania w stronę Pani Violi. Pozdrawiam serdecznie. Patryk

Gorąco polecam2011-11-30 22:07:04

Witam. Dziekuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu - zdany za pierwszym razem (zresztą więcej możliwości nie było). Na pewno polecam współpracę - Pani Violu dziękuję raz jeszcze poświęcony czas. Polecam!!!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 5
Strona była oglądana: 1598157 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij