Certyfikat Kompetencji Zawodowych
Przewoźnika Drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2020

LUBLIN 06.11.2020 do  08.11.2020 (RZECZY,OSÓB)
RZESZÓW 20.11..2020 do  22.11.2020 (trzy dni)
KATOWICE 23.10.2020 do  25.10.2020 (trzy dni)
BIAŁYSTOK 06.11.2020 do   08.11.2020 (trzy dni)
KALISZ 27.11.2020 do  29.11.2020 (trzy dni)
SZCZECIN 18.12.2020 do   20.12.2020 (trzy dni)

 

(+48) 536-499-499

            

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt  8:00 - 18:00
          sob.    zamknięte
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

2013-03-08 19:57:47

Jakość nauczania, metody i formy pracy Pani Violi na najwyższym poziomie; zdałam za pierwszym razem, pomino tego, że wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z omawianą na kursie tematyką. Ale UWAGA! naprawdę trzeba się pouczyć, zwłaszcza zadań, bo inaczej nie zmieścimy się w czasie.

gorąco zachecam2013-03-06 20:06:29

Witam wszystkich zainteresowanych powiem krótko robiłem dwa kursy z firmą KOAL oddzielnie na osoby i oddzielnie na rzeczy w odstępie rok czasu dwa egzaminy zdałem za pierwszym razem więc wynik sam mówi za siebie a orłem w nauce nie jestem pełny profesjonalizm polecam i pozdrawiam P. Viole

Firma Godna Polecenia !!!2013-03-06 10:28:15

W związku z potrzebą posiadania przez firmę certyfikatu na przewoźnika zaczęłam interesować się w jaki sposób można go zdobyć. Trafiłam na różne firmy przygotowujące do egzaminu, które proponowały np. kilka tygodni szkolenia- taka propozycja mi nie odpowiadała. Na szczęście trafiłam na propozycję firmy Koal, po zapoznaniu się z opiniami byłych kursantów wybrałam właśnie ich. Kurs trwał tylko 4 dni, fakt - materiału było dużo, ale Pani Viola to cud kobieta. Potrafiła w sposób logiczny i praktyczny przygotować do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem, co wydawało się wręcz niemożliwe.Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym właśnie firmę Koal. Decydując się na przygotowanie do egzaminu z Koalem będziecie zadowoleni i szczęśliwi a stosując się do wytycznych Pani Violi na pewno egzamin będzie zdany. Jeszcze raz gorąco polecam!!!

Polecam 1000%2013-03-04 18:06:42

Witam wszystkich zacznę od wyniku pozytywnego ( zdane ) polecam wszystkim nawet tym to nie mieli doczynienia z transportem wykłady tłumaczone jak młotem dopóki nie zakujesz to nie wyjdziesz :) fakt podejście do każdego kursanta indywidualne i forma nauczania jest dla kursanta a nie dla wykładowcy. Dziękuję Pani Violi bo "ślaczki" się przydały :D mega pozytyw. Polecam każdemu.

ZDANE-za pierwszym razem!!!2013-02-16 14:27:48

Polecam wszystkim firmę KOAL.Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

Swietnie2013-02-16 11:31:20

Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pani Viola super dziewczyna z ogromną wiedzą. Kurs polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć certyfikat.

Super2013-02-07 14:04:34

Kurs prowadzony przez Panią Violę jest przemyślany na każdym kroku. Bardzo dobrze wytłumaczone zadania i wiedza, która jest potrzebna do zdania egzaminu.Polecam firmę Koal - (jeśli ktoś się przyłoży)egzamin zda za pierwszym podejściem. ... .

polecam2013-02-03 10:34:29

polecam kurs przygotowawczy na Certyfikat Kompetencji Zawodowej prowadzony przez firmę KOAL ,materiał bardzo obszerny sposób wykładania bardzo rzeczowy Pani Violetta bardzo kompetentna osoba:) egzamin zdany za pierwszym razem - dziekuję serdecznie

SUPER2013-01-08 18:16:47

Polecam z całej siły kurs u Pani Violi, jest to osoba bardzo kompetentna i z całą pewnością przekazuje wiedzę w sposób przystępny. Egzamin w Kielcach 01.12.12 zdany za pierwszym razem ! Pozdrawiam

2012-12-21 17:47:53

Polecam kurs KOAL. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Pani Viola wspaniale tłumaczy zarówno teorię jak i zadania. Wystarczy poświęcić trochę czasu na naukę w domu i efekt pewny.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 9
Strona była oglądana: 1713559 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij