Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 10-13.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 24-27.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 08-11.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 15-18.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 16:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

KONKRETNIE PRZEKAZANA WIEDZA2012-04-24 21:24:29

Jeżeli zależy CI na uzyskaniu konkretnej wiedzy. Przekazanej w prosty obrazowy sposób to nie zastanawiaj się, bo to dobra firma posiadająca wartościowego wykładowcę Panią Violettę. Ja nie miałem do czynienia z transportem powyżej 3,5 tony, ze spółkami, z księgowością, a jednak egzamin zdałem.

POLECAM !!! 2012-04-24 13:58:50

Warto zapisać sie na kurs kompetencji zawodowej organizowanej przez firme KOAL! Dlaczego? Powodów jest kilka. Prowadząca wykład Pani Wiola świetnie przygotowana do swojej roli. Kurs nie był nudny! Prowadzony w sposób jasny i zrozumiały dla wszystkich uczestników !!! Naprawde człowiek z uśmiechem i chęcią czekał na kolejny dzień szkolenia :). Było dużo ćwiczeń !!! Pani Wiola nie podarowała nikomu !!! Jak ktoś nie zrozumiał tłumaczyła ... na klockach :) POLECAM !!! Ja jestem bardzo zadowolona :)

opinia2012-04-24 13:54:48

Egzamin zdany, kurs w mojej opinii dobrze przygotowuje do spotkania z komisją egzaminacyjną ITS - a to jest najważniejsze. Dobrze zorganizowane skomasowane zajęcia pozwalają na dobre zorientowanie się w zakresie obowiązującego na egzamin materiału. Jednym słowem pełny profesjonalizm.

Profesjonalnie2012-02-29 13:31:41

Kurs w KOAL to bardzo dobry wybór. Jest profesjonalnie, przyjaźnie i rzeczowo. Do tego trochę czasu na uporządkowanie wiedzy i egzamin zdany! Gorąco Polecam i Pozdrawiam!

POLECAM!!!!!!!!2012-01-03 19:15:55

Kurs prowadzony przez KOAL prowadzony jest w sposób w pełni profesjonalny i swoją treścią zawiera wszelkie elementy potrzebne do opanowania dość sporej ilości materiału. Ponadto sposób przekazu przez wykładowcę jest tak subtelny i oczywisty , że każdy jest w stanie opanować wszselkie zagadnienia. Dodatkowo firma KOAL opiekuje się swymi uczniami aż do skutku pomagając im przebrnąć również przez wszelkie procedury administracyjno-zgłoszeniowe. SZCZERZE POLECAM!

Szybko i na temat2011-12-07 08:35:28

Uważam że firma KOAL jest godna polecenia. Przygotowuje szybko, zwięźle i na temat... praktycznie 100/100 zdawalność o ile człowiek sam jeszcze włoży swój wkład...

POZYTYW2011-12-06 10:57:32

POZYTYWNY Wynik z egz.- pozytywny. Kurs w firmie Koal to sama przyjemność a sposób prowadzenia zajęć zasługuję na duży pozytyw.Z czystym sumieniem polecam.Ukłony i podziękowania w stronę Pani Violi. Pozdrawiam serdecznie. Patryk

Gorąco polecam2011-11-30 22:07:04

Witam. Dziekuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu - zdany za pierwszym razem (zresztą więcej możliwości nie było). Na pewno polecam współpracę - Pani Violu dziękuję raz jeszcze poświęcony czas. Polecam!!!

Nie moglam trafic lepiej2011-11-29 17:58:07

Dzieki pani Violi zdalam za pierwszym razem. wczesniej nie mialam pojecia o transporcie ale kurs nie tylko pomogl mi uzyskac certyfikat ale tez wiedze. kurs jest tak prowadzony aby kazdy zrozumial o co chodzi. A pani Viola-wspaniala kobieta. jesli kurs to tylko w koalu. ja nie zaluje!

Polecam z całą odpowiedzialnością2011-11-26 15:31:53

Jeżeli chcesz zdać ten egzamin za pierwszym razem to powiem szczerze , warto zapłacić za kurs naprawdę pieniądze nie są wyrzucone w błoto.Pani Viola ma do perfekcji opanowany sposób przekazania wiedzy.Oczywiście zdałem za pierwszym razem.Polecam i jeszcze raz dziękuję Pani Violi.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 14
Strona była oglądana: 1276735 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij