Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 08-11.09.2017 przewóz osób , rzeczy +spedycja
KATOWICE 15-18.09.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 29.09-02.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 06-09.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 18:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

PROFESJONALIZM!! WIEDZA!! KOMPETENCJA!!2012-07-18 16:09:57

W ciągu 4 dni szkolenia Pani Violetta przygotowuje do egzaminu w sposób jasny, przejrzysty klarownie z wyjątkowymi przykładami które pomagają zapamiętać wykładany materiał. Zadania omawiane perfekcyjnie krok po kroku po kilu przykładach wiadomo jak zrobić. Jeśli ktoś chce zdać egzamin na certyfikat kompetencji szczerze polecam firmę KOAL! Jak w tytule: Profesjonalizm Wiedza Kompetencja.

Szkolenie 2012-06-20 19:19:14

Należy mocno przyłożyć się w czasie kursu (pomoże w tym Pani Viola), później 2 tyg. wałkowania i egzamin zdany. POLECAM KOAL!!!

przygotowanie do egzaminu2012-05-25 10:24:49

polecam tą firmę dopóki Pani Wiola prowadzi szkolenia. Świetne przygotowanie do egzaminów. Zdawałem wg. nowych przepisów, egzamin był bardzo trudny ale po takim przygotowaniu trudno oblać. Bardzo duży profesjonalizm prowadzącej i pomoc w każdej sprawie nawet po zakończonym już szkoleniu i egzaminie. Pani Wiola odpowiada na wszystkie pytania a wiedzę ma ogromną. dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem w tym kraju. najwyższa ocena z mojej strony.

Egzamin i kurs przygotowawczy2012-05-09 22:13:30

Gorąco polecam, uczestnictwo w kursie przygotowującym do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych. Proste skojarzenia z życia codziennego w dużym stopniu pomagają w przyswojeniu trudnych zagadnień. Zakres materiału do opanowania jest szeroki, ale przy odrobinie wysiłku możliwy do zrealizowania. Pani Wiolu dziękuję za tak fajnie prowadzone szkolenie. EGZAMIN POZYTYWNY ZA PIERWSZYM RAZEM

Szerze polecam2012-05-08 18:27:13

Witam tak jak w tytule szczerze polecam kurs u Pani Violi. Materiału od groma na pierwszy rzut oka nie do ogarnięcia ale po wykładach prowadzonych w przyswajalny sposób dla zwykłego szaraka, nie możliwe stało się wykonalne można powiedzieć strach ma wielkie oczy a to wszystko dzięki Pani Violi i jej wykładom (dała w kość) POLECAM

KURS MARZENIE2012-05-07 15:54:11

Witam. Wybrałem ten kurs przez przypadek, kiedy to po pierwszym podejściu do egzaminu, którego nie zaliczyłem, szef powiedział "musisz zdać". Chciałem pójść raz jeszcze do tej samej firmy w której się przygotowywałem za pierwszym razem ale nie zrobiłem tego. I całe szczęście. Dodam, że z transportem mam mało do czynienia. Trafiłem do Firmy KOAL w "ręce" Pani Violi. Kurs był prowadzony w Poznaniu od 30 marca do 2 kwietnia. Metoda stosowana przez Panią prowadzącą (przy minimum wkładu własnego)jest tak szokująco prosta a zarazem tak skuteczna, że nie miałem żadnego problemu ze zdaniem egzaminu. Jeśli ktoś ma zamiar się przygotować do egzaminu, to tylko w tej firmie. PANI VIOLU. DZIĘKUJE BARDZO!!!!

POLECAM2012-04-24 22:14:17

Jestem z kursu dadowolony. Zdłem za pierwszym razem !!! :) Pozdrowienia dla Pani Violi. POLECAM W 100%

KONKRETNIE PRZEKAZANA WIEDZA2012-04-24 21:24:29

Jeżeli zależy CI na uzyskaniu konkretnej wiedzy. Przekazanej w prosty obrazowy sposób to nie zastanawiaj się, bo to dobra firma posiadająca wartościowego wykładowcę Panią Violettę. Ja nie miałem do czynienia z transportem powyżej 3,5 tony, ze spółkami, z księgowością, a jednak egzamin zdałem.

POLECAM !!! 2012-04-24 13:58:50

Warto zapisać sie na kurs kompetencji zawodowej organizowanej przez firme KOAL! Dlaczego? Powodów jest kilka. Prowadząca wykład Pani Wiola świetnie przygotowana do swojej roli. Kurs nie był nudny! Prowadzony w sposób jasny i zrozumiały dla wszystkich uczestników !!! Naprawde człowiek z uśmiechem i chęcią czekał na kolejny dzień szkolenia :). Było dużo ćwiczeń !!! Pani Wiola nie podarowała nikomu !!! Jak ktoś nie zrozumiał tłumaczyła ... na klockach :) POLECAM !!! Ja jestem bardzo zadowolona :)

opinia2012-04-24 13:54:48

Egzamin zdany, kurs w mojej opinii dobrze przygotowuje do spotkania z komisją egzaminacyjną ITS - a to jest najważniejsze. Dobrze zorganizowane skomasowane zajęcia pozwalają na dobre zorientowanie się w zakresie obowiązującego na egzamin materiału. Jednym słowem pełny profesjonalizm.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 22
Strona była oglądana: 1149964 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij