Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 11.10.2019 do  14.10.2019 (cztery dni)
KATOWICE 27.09.2019 do  30.09.2019 (cztery dni)
RZESZÓW 08.11.2019 do  11.11.2019 (cztery dni)
KALISZ 23.08.2019 do  25.08.2019 (trzy dni)
KIELCE 22.11.2019 do  25.11.2019 (cztery dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   09.12.2019 (cztery dni)

 

(+48) 536-499-499

(+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Pełen profesjonalizm firmy KOAL!!!2013-03-15 14:38:27

Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu podejściu Pani Violi do każdego kursanta. Polecam kursy w firmie Koal z Lublina. Firmę znalazłem przypadkowo w internecie i myślałem, że dadzą jakieś kserówki, puszczą kilka slajdów i tyle a tu miłe zaskoczenie. Pani Viola każdemu indywidualnie pokazała jak rozwiązać zadania. Naprawdę polecam wszystkim kurs w Koalu.

REWELACJA GORĄCO POLECAM2013-03-13 21:58:51

Witam na początek to że egzamin zdałem za pierwszym razem. Dziękuje pani Violi, nie miałem pojęcia na temat transportu dzięki firmie KOAL zdobyłem potrzebna wiedzę gorąco polecam atmosfera i wiedza rewelacja pozdrawiam i Dziękuje

2013-03-08 19:57:47

Jakość nauczania, metody i formy pracy Pani Violi na najwyższym poziomie; zdałam za pierwszym razem, pomino tego, że wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z omawianą na kursie tematyką. Ale UWAGA! naprawdę trzeba się pouczyć, zwłaszcza zadań, bo inaczej nie zmieścimy się w czasie.

gorąco zachecam2013-03-06 20:06:29

Witam wszystkich zainteresowanych powiem krótko robiłem dwa kursy z firmą KOAL oddzielnie na osoby i oddzielnie na rzeczy w odstępie rok czasu dwa egzaminy zdałem za pierwszym razem więc wynik sam mówi za siebie a orłem w nauce nie jestem pełny profesjonalizm polecam i pozdrawiam P. Viole

Firma Godna Polecenia !!!2013-03-06 10:28:15

W związku z potrzebą posiadania przez firmę certyfikatu na przewoźnika zaczęłam interesować się w jaki sposób można go zdobyć. Trafiłam na różne firmy przygotowujące do egzaminu, które proponowały np. kilka tygodni szkolenia- taka propozycja mi nie odpowiadała. Na szczęście trafiłam na propozycję firmy Koal, po zapoznaniu się z opiniami byłych kursantów wybrałam właśnie ich. Kurs trwał tylko 4 dni, fakt - materiału było dużo, ale Pani Viola to cud kobieta. Potrafiła w sposób logiczny i praktyczny przygotować do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem, co wydawało się wręcz niemożliwe.Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym właśnie firmę Koal. Decydując się na przygotowanie do egzaminu z Koalem będziecie zadowoleni i szczęśliwi a stosując się do wytycznych Pani Violi na pewno egzamin będzie zdany. Jeszcze raz gorąco polecam!!!

Polecam 1000%2013-03-04 18:06:42

Witam wszystkich zacznę od wyniku pozytywnego ( zdane ) polecam wszystkim nawet tym to nie mieli doczynienia z transportem wykłady tłumaczone jak młotem dopóki nie zakujesz to nie wyjdziesz :) fakt podejście do każdego kursanta indywidualne i forma nauczania jest dla kursanta a nie dla wykładowcy. Dziękuję Pani Violi bo "ślaczki" się przydały :D mega pozytyw. Polecam każdemu.

ZDANE-za pierwszym razem!!!2013-02-16 14:27:48

Polecam wszystkim firmę KOAL.Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

Swietnie2013-02-16 11:31:20

Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pani Viola super dziewczyna z ogromną wiedzą. Kurs polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć certyfikat.

Super2013-02-07 14:04:34

Kurs prowadzony przez Panią Violę jest przemyślany na każdym kroku. Bardzo dobrze wytłumaczone zadania i wiedza, która jest potrzebna do zdania egzaminu.Polecam firmę Koal - (jeśli ktoś się przyłoży)egzamin zda za pierwszym podejściem. ... .

polecam2013-02-03 10:34:29

polecam kurs przygotowawczy na Certyfikat Kompetencji Zawodowej prowadzony przez firmę KOAL ,materiał bardzo obszerny sposób wykładania bardzo rzeczowy Pani Violetta bardzo kompetentna osoba:) egzamin zdany za pierwszym razem - dziekuję serdecznie

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 5
Strona była oglądana: 1598162 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij