Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 24.01.2020 do  27.01.2020 (trzy dni)
KATOWICE 10.01.2020 do  12.01.2020 (trzy dni)
RZESZÓW 09.11.2019 do  11.11.2019 (trzy dni)
KALISZ 13.12.2019 do   15.12.2019 (trzy dni)
KIELCE 22.11.2019 do  24.11.2019 (trzy dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   08.12.2019 (trzy dni)

 

(+48) 536-499-499

          (+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Plecam Gorąco2013-05-24 14:24:31

U Pani Violi byłem na kursie w Katowicach bardzo polecam sposób tłumaczenia na prostych przykładach Egzamin zdany z pierwszym razem

Najlepszy kurs i wykładowca2013-05-18 15:41:50

Zdaliśmy z mężem obydwoje za pierwszym razem -:) Uczestniczyliśmy w kursie prowadzonym z wielką pasją, przez najbardziej kompetentną,radosną, pełną wiary we wszystkich uczestników osobą jaką znamy. Dziękujemy Pani Violu.

Gorąco polecam2013-05-17 10:20:11

Kursy w firmie KOAL to super przygotowanie do egzaminu na certyfikat. Skumulowany, intensywny kurs tuż przed egzaminem. Wiedza Pani Violi - ogromna, przekazywana w przystępny sposób. Samemu też trzeba popracować trochę, ale bez wysiłku nie ma nic. Dodam, iż egzamin zdany za pierwszym razem, więc najlepsza rekomendacja firmy KOAL.

szybko, łatwo, przyjemnie2013-05-07 15:05:05

Super kurs, wszedłem zielony, na egzaminie zieleni już nie było. Wytłumaczone wszystko tak, że egzamin bezstresowy. Dziekuje, polecam. w domu trzeba jednak się troche pouczyć też :)

POLECAM2013-03-27 17:02:33

POTĘŻNA WIEDZA P.VIOLI PRZEKAZANA ZROZUMIAŁYM JĘZYKIEM ZDANE -ZAPITE. POLECAM -DZIĘKUJĘ,POZDRAWIAM.

Pełen profesjonalizm firmy KOAL!!!2013-03-15 14:38:27

Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu podejściu Pani Violi do każdego kursanta. Polecam kursy w firmie Koal z Lublina. Firmę znalazłem przypadkowo w internecie i myślałem, że dadzą jakieś kserówki, puszczą kilka slajdów i tyle a tu miłe zaskoczenie. Pani Viola każdemu indywidualnie pokazała jak rozwiązać zadania. Naprawdę polecam wszystkim kurs w Koalu.

REWELACJA GORĄCO POLECAM2013-03-13 21:58:51

Witam na początek to że egzamin zdałem za pierwszym razem. Dziękuje pani Violi, nie miałem pojęcia na temat transportu dzięki firmie KOAL zdobyłem potrzebna wiedzę gorąco polecam atmosfera i wiedza rewelacja pozdrawiam i Dziękuje

2013-03-08 19:57:47

Jakość nauczania, metody i formy pracy Pani Violi na najwyższym poziomie; zdałam za pierwszym razem, pomino tego, że wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z omawianą na kursie tematyką. Ale UWAGA! naprawdę trzeba się pouczyć, zwłaszcza zadań, bo inaczej nie zmieścimy się w czasie.

gorąco zachecam2013-03-06 20:06:29

Witam wszystkich zainteresowanych powiem krótko robiłem dwa kursy z firmą KOAL oddzielnie na osoby i oddzielnie na rzeczy w odstępie rok czasu dwa egzaminy zdałem za pierwszym razem więc wynik sam mówi za siebie a orłem w nauce nie jestem pełny profesjonalizm polecam i pozdrawiam P. Viole

Firma Godna Polecenia !!!2013-03-06 10:28:15

W związku z potrzebą posiadania przez firmę certyfikatu na przewoźnika zaczęłam interesować się w jaki sposób można go zdobyć. Trafiłam na różne firmy przygotowujące do egzaminu, które proponowały np. kilka tygodni szkolenia- taka propozycja mi nie odpowiadała. Na szczęście trafiłam na propozycję firmy Koal, po zapoznaniu się z opiniami byłych kursantów wybrałam właśnie ich. Kurs trwał tylko 4 dni, fakt - materiału było dużo, ale Pani Viola to cud kobieta. Potrafiła w sposób logiczny i praktyczny przygotować do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem, co wydawało się wręcz niemożliwe.Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym właśnie firmę Koal. Decydując się na przygotowanie do egzaminu z Koalem będziecie zadowoleni i szczęśliwi a stosując się do wytycznych Pani Violi na pewno egzamin będzie zdany. Jeszcze raz gorąco polecam!!!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 2
Strona była oglądana: 1617956 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij