Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 10-13.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
KATOWICE 24-27.11.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 08-11.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
PLESZEW 15-18.12.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 16:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

2013-03-08 19:57:47

Jakość nauczania, metody i formy pracy Pani Violi na najwyższym poziomie; zdałam za pierwszym razem, pomino tego, że wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z omawianą na kursie tematyką. Ale UWAGA! naprawdę trzeba się pouczyć, zwłaszcza zadań, bo inaczej nie zmieścimy się w czasie.

gorąco zachecam2013-03-06 20:06:29

Witam wszystkich zainteresowanych powiem krótko robiłem dwa kursy z firmą KOAL oddzielnie na osoby i oddzielnie na rzeczy w odstępie rok czasu dwa egzaminy zdałem za pierwszym razem więc wynik sam mówi za siebie a orłem w nauce nie jestem pełny profesjonalizm polecam i pozdrawiam P. Viole

Firma Godna Polecenia !!!2013-03-06 10:28:15

W związku z potrzebą posiadania przez firmę certyfikatu na przewoźnika zaczęłam interesować się w jaki sposób można go zdobyć. Trafiłam na różne firmy przygotowujące do egzaminu, które proponowały np. kilka tygodni szkolenia- taka propozycja mi nie odpowiadała. Na szczęście trafiłam na propozycję firmy Koal, po zapoznaniu się z opiniami byłych kursantów wybrałam właśnie ich. Kurs trwał tylko 4 dni, fakt - materiału było dużo, ale Pani Viola to cud kobieta. Potrafiła w sposób logiczny i praktyczny przygotować do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem, co wydawało się wręcz niemożliwe.Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym właśnie firmę Koal. Decydując się na przygotowanie do egzaminu z Koalem będziecie zadowoleni i szczęśliwi a stosując się do wytycznych Pani Violi na pewno egzamin będzie zdany. Jeszcze raz gorąco polecam!!!

Polecam 1000%2013-03-04 18:06:42

Witam wszystkich zacznę od wyniku pozytywnego ( zdane ) polecam wszystkim nawet tym to nie mieli doczynienia z transportem wykłady tłumaczone jak młotem dopóki nie zakujesz to nie wyjdziesz :) fakt podejście do każdego kursanta indywidualne i forma nauczania jest dla kursanta a nie dla wykładowcy. Dziękuję Pani Violi bo "ślaczki" się przydały :D mega pozytyw. Polecam każdemu.

ZDANE-za pierwszym razem!!!2013-02-16 14:27:48

Polecam wszystkim firmę KOAL.Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

Swietnie2013-02-16 11:31:20

Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pani Viola super dziewczyna z ogromną wiedzą. Kurs polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć certyfikat.

Super2013-02-07 14:04:34

Kurs prowadzony przez Panią Violę jest przemyślany na każdym kroku. Bardzo dobrze wytłumaczone zadania i wiedza, która jest potrzebna do zdania egzaminu.Polecam firmę Koal - (jeśli ktoś się przyłoży)egzamin zda za pierwszym podejściem. ... .

polecam2013-02-03 10:34:29

polecam kurs przygotowawczy na Certyfikat Kompetencji Zawodowej prowadzony przez firmę KOAL ,materiał bardzo obszerny sposób wykładania bardzo rzeczowy Pani Violetta bardzo kompetentna osoba:) egzamin zdany za pierwszym razem - dziekuję serdecznie

SUPER2013-01-08 18:16:47

Polecam z całej siły kurs u Pani Violi, jest to osoba bardzo kompetentna i z całą pewnością przekazuje wiedzę w sposób przystępny. Egzamin w Kielcach 01.12.12 zdany za pierwszym razem ! Pozdrawiam

2012-12-21 17:47:53

Polecam kurs KOAL. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Pani Viola wspaniale tłumaczy zarówno teorię jak i zadania. Wystarczy poświęcić trochę czasu na naukę w domu i efekt pewny.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 15
Strona była oglądana: 1276718 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij