Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 08-11.09.2017 przewóz osób , rzeczy +spedycja
KATOWICE 15-18.09.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 29.09-02.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 06-09.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 18:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Polecam 1000%2013-03-04 18:06:42

Witam wszystkich zacznę od wyniku pozytywnego ( zdane ) polecam wszystkim nawet tym to nie mieli doczynienia z transportem wykłady tłumaczone jak młotem dopóki nie zakujesz to nie wyjdziesz :) fakt podejście do każdego kursanta indywidualne i forma nauczania jest dla kursanta a nie dla wykładowcy. Dziękuję Pani Violi bo "ślaczki" się przydały :D mega pozytyw. Polecam każdemu.

ZDANE-za pierwszym razem!!!2013-02-16 14:27:48

Polecam wszystkim firmę KOAL.Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

Swietnie2013-02-16 11:31:20

Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pani Viola super dziewczyna z ogromną wiedzą. Kurs polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć certyfikat.

Super2013-02-07 14:04:34

Kurs prowadzony przez Panią Violę jest przemyślany na każdym kroku. Bardzo dobrze wytłumaczone zadania i wiedza, która jest potrzebna do zdania egzaminu.Polecam firmę Koal - (jeśli ktoś się przyłoży)egzamin zda za pierwszym podejściem. ... .

polecam2013-02-03 10:34:29

polecam kurs przygotowawczy na Certyfikat Kompetencji Zawodowej prowadzony przez firmę KOAL ,materiał bardzo obszerny sposób wykładania bardzo rzeczowy Pani Violetta bardzo kompetentna osoba:) egzamin zdany za pierwszym razem - dziekuję serdecznie

SUPER2013-01-08 18:16:47

Polecam z całej siły kurs u Pani Violi, jest to osoba bardzo kompetentna i z całą pewnością przekazuje wiedzę w sposób przystępny. Egzamin w Kielcach 01.12.12 zdany za pierwszym razem ! Pozdrawiam

2012-12-21 17:47:53

Polecam kurs KOAL. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Pani Viola wspaniale tłumaczy zarówno teorię jak i zadania. Wystarczy poświęcić trochę czasu na naukę w domu i efekt pewny.

Bardzo Polecam2012-12-20 18:56:40

Przygotowanie do egzaminu pełen profesjonalizm. Egzamin zdałem za pierwszym razem nauki dość sporo ale dzięki pani Violi wszystko poszło gładko. Polecam wszystkim chcacym uzyskać certyfikat metody i sposób nauczania oceniam na celujacy.

Polecam2012-12-09 20:22:45

Sam nie wierzę,że zdałęm za piewszym razem!!!!! Podziękowanie dla Pani Viol za przygotowanie do egzaminu. Polecam firmę KOAL.

Podziękowanie2012-11-12 14:17:24

Dziękuję firmie KOAL ,a szczególnie pani VIOLI za profesjonalne przygotowanie do egzaminu ,który zaliczyłem za pierwszym podejściem. Pozdrawiam Mirek

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 22
Strona była oglądana: 1149982 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij