Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń CKZ 2017

LUBLIN 08-11.09.2017 przewóz osób , rzeczy +spedycja
KATOWICE 15-18.09.2017 przewóz rzeczy + spedycja
RZESZÓW 29.09-02.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
POZNAŃ 06-09.10.2017 przewóz rzeczy + spedycja
     

 

(+48) 536-499-499
biuro@koal.com.pl
pn - pt 8:00 - 18:00
sob. 9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

Plecam Gorąco2013-05-24 14:24:31

U Pani Violi byłem na kursie w Katowicach bardzo polecam sposób tłumaczenia na prostych przykładach Egzamin zdany z pierwszym razem

Najlepszy kurs i wykładowca2013-05-18 15:41:50

Zdaliśmy z mężem obydwoje za pierwszym razem -:) Uczestniczyliśmy w kursie prowadzonym z wielką pasją, przez najbardziej kompetentną,radosną, pełną wiary we wszystkich uczestników osobą jaką znamy. Dziękujemy Pani Violu.

Gorąco polecam2013-05-17 10:20:11

Kursy w firmie KOAL to super przygotowanie do egzaminu na certyfikat. Skumulowany, intensywny kurs tuż przed egzaminem. Wiedza Pani Violi - ogromna, przekazywana w przystępny sposób. Samemu też trzeba popracować trochę, ale bez wysiłku nie ma nic. Dodam, iż egzamin zdany za pierwszym razem, więc najlepsza rekomendacja firmy KOAL.

szybko, łatwo, przyjemnie2013-05-07 15:05:05

Super kurs, wszedłem zielony, na egzaminie zieleni już nie było. Wytłumaczone wszystko tak, że egzamin bezstresowy. Dziekuje, polecam. w domu trzeba jednak się troche pouczyć też :)

POLECAM2013-03-27 17:02:33

POTĘŻNA WIEDZA P.VIOLI PRZEKAZANA ZROZUMIAŁYM JĘZYKIEM ZDANE -ZAPITE. POLECAM -DZIĘKUJĘ,POZDRAWIAM.

Pełen profesjonalizm firmy KOAL!!!2013-03-15 14:38:27

Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu podejściu Pani Violi do każdego kursanta. Polecam kursy w firmie Koal z Lublina. Firmę znalazłem przypadkowo w internecie i myślałem, że dadzą jakieś kserówki, puszczą kilka slajdów i tyle a tu miłe zaskoczenie. Pani Viola każdemu indywidualnie pokazała jak rozwiązać zadania. Naprawdę polecam wszystkim kurs w Koalu.

REWELACJA GORĄCO POLECAM2013-03-13 21:58:51

Witam na początek to że egzamin zdałem za pierwszym razem. Dziękuje pani Violi, nie miałem pojęcia na temat transportu dzięki firmie KOAL zdobyłem potrzebna wiedzę gorąco polecam atmosfera i wiedza rewelacja pozdrawiam i Dziękuje

2013-03-08 19:57:47

Jakość nauczania, metody i formy pracy Pani Violi na najwyższym poziomie; zdałam za pierwszym razem, pomino tego, że wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z omawianą na kursie tematyką. Ale UWAGA! naprawdę trzeba się pouczyć, zwłaszcza zadań, bo inaczej nie zmieścimy się w czasie.

gorąco zachecam2013-03-06 20:06:29

Witam wszystkich zainteresowanych powiem krótko robiłem dwa kursy z firmą KOAL oddzielnie na osoby i oddzielnie na rzeczy w odstępie rok czasu dwa egzaminy zdałem za pierwszym razem więc wynik sam mówi za siebie a orłem w nauce nie jestem pełny profesjonalizm polecam i pozdrawiam P. Viole

Firma Godna Polecenia !!!2013-03-06 10:28:15

W związku z potrzebą posiadania przez firmę certyfikatu na przewoźnika zaczęłam interesować się w jaki sposób można go zdobyć. Trafiłam na różne firmy przygotowujące do egzaminu, które proponowały np. kilka tygodni szkolenia- taka propozycja mi nie odpowiadała. Na szczęście trafiłam na propozycję firmy Koal, po zapoznaniu się z opiniami byłych kursantów wybrałam właśnie ich. Kurs trwał tylko 4 dni, fakt - materiału było dużo, ale Pani Viola to cud kobieta. Potrafiła w sposób logiczny i praktyczny przygotować do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem, co wydawało się wręcz niemożliwe.Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym właśnie firmę Koal. Decydując się na przygotowanie do egzaminu z Koalem będziecie zadowoleni i szczęśliwi a stosując się do wytycznych Pani Violi na pewno egzamin będzie zdany. Jeszcze raz gorąco polecam!!!

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 22
Strona była oglądana: 1149961 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij