Certyfikat kompetencji zawodowych
przewoźnika drogowego

transport rzeczy, osób i spedycja

Terminy szkoleń 2019

LUBLIN 11.10.2019 do  14.10.2019 (cztery dni)
KATOWICE 27.09.2019 do  30.09.2019 (cztery dni)
RZESZÓW 08.11.2019 do  11.11.2019 (cztery dni)
KALISZ 23.08.2019 do  25.08.2019 (trzy dni)
KIELCE 22.11.2019 do  25.11.2019 (cztery dni)
ŁÓDŹ 06.12.2019 do   09.12.2019 (cztery dni)

 

(+48) 536-499-499

(+48) 515-976-699

            biuro@koal.com.pl
          pn - pt 8:00 - 18:00
          sob.      9:00 - 14:00
 

Opinie/dodaj nowy wpis

Zakładka "opinie" istnieje od 12.05.2010 - prosimy kursantów o dodanie swoich opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami dotyczącymi wykładów i szkoleń -uwagi również mile widziane.

kurs lublin2018-02-19 16:47:24

szkolenie po którym zdaje się za pierwszym razem pani Viola nie do podrobinia:)

2018-02-14 02:40:44

wszystko ok

kurs Rzeszów 8-112018-02-09 13:25:32

Szkolenie pełen profesjonalizm!!! Pani Viola osoba na odpowiednim miejscu :) zdane za 1 razem :)!

Opinia2018-01-29 18:18:14

Kurs profesjonalny,wiedza przekazana przydatna w 100% na egzaminie,materiały i pomoce niezbędne p. VIOLA I jej zaangażowanie oraz wiedza 1000%

Polecam szkolenia na Certyfikat Komp. Zaw.2018-01-26 11:53:24

Serdecznie polecam szkolenie. Profesjonalne przygotowanie i cenne wskazówki. Dziekuję

Katowice kurs listopad 20172018-01-13 11:45:54

Polecam szkolenie organizowane przez firmę KOAL świetne przygotowanie do egzaminu (zdany za 1 razem) Prowadząca szkolenie pani Viola wspaniała. Gorąco polecam !!!!!!!!!

KURS LISTOPADOWY LUBLIN2017-12-13 08:51:19

Witam . Zdałem za 1 razem i szczerze mówiąc mało uczyłem się w domu . Polecam serdecznie Kurs !!!

Lublin kurs 10-13.11.172017-12-10 22:48:29

Polecam kurs. Zdałem za pierwszym razem egzamin w Warszawie na przewóz rzeczy. Polecam. Rewelacja !!! Pozdrawiam

pozytywny 2017-12-03 14:48:54

Zdane za 1 razem , kurs w Poznaniu w Pazdzierniku , egzamin 22 Pazdziernik w Poznaniu . serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Katowice 15/18-09-20172017-11-02 14:27:15

egzamin zdany za 1 razem . Polecam szkolenia u Pani Violi. Najlepsza osoba do tego typu szkoleń.

Masz opinię na temat kursów, którą chcesz się podzielić? Wystarczy wypełnić poniższy formularz.

Imię
Nazwisko *
E-mail
Tytuł Opinii
Treść Opinii *
Przepisz kod z obrazka * token
* Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę KOAL, w celu obsługi zapytania użytkownika. Podanie danych jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu obsługi zapytania. Mam prawo żądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Strona stosuje profilowanie użytkowników m.in. za pośrednictwem plików cookies, w tym analitycznych, o czym więcej w Polityce prywatności.
© Koal - 2015. Projekt i wykonanie - Freeline.
Użytkownicy odwiedzający obecnie stronę: 6
Strona była oglądana: 1598187 razy
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij